Starity

Thobbe Englund elhagyja a Sabatont

2016. július 27. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy év és két album után Thobbe Englund gitáros úgy döntött: kilép a Sabaton együttesből.

hirdetés

Thobbe 2012-ben lett hivatalosan is a Sabaton tagja, Pär Sundströmmel karöltve, ahol a frissen távozott Oskar Monteliust és Rikard Sundént váltották. Első hivatalos munkájuk a zenekarral a Swedish Empire Live nevezetű DVD volt, amely 2013-ban jelent meg. Ezt követte a Heroes névre keresztelt lemez, amely 2014 májusában került a lemezboltok polcaira.

A svédek egyébként augusztusban dobják piacra legújabb korongjukat, amely a The Last Stand elnevezést kapta. A csapat viszont tegnapelőtt egy szomorú hírrel szolgált a rajongóknak, miszerint Thobbe Englund távozik a csapat soraiból. Thobbe elmondása szerint saját projektjeivel szeretne foglalkozni, valamint a szívét követni. 

A zenész utolsó fellépésére a Sabaton Open Air Fesztiválon kerül sor, amely augusztus 20-án kerül megrendezésre. Mindazonáltal a következő hónapban már azt is megtudhatjuk majd a Joakim Brodén vezette formációtól, hogy ki lesz az a szerencsés aki helyettesíteni fogja Thobbet a koncertek alkalmával.

Fotó: Facebook / Sabaton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek