Starity

Elkészült a Wintersun új albuma

2016. július 27. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére a zenekar bejelentette: véglegesen elkészült a Time II.

hirdetés
Elkészült a Wintersun új albuma
Fotó: Facebook / Wintersun

Ma végre megtörtént az, amire már hosszú évek óta vár a Wintersun rajongótábora, ugyanis az egykori Ensiferum-frontember, Jari Mäenpää hivatalosan is bejelentette, hogy a 2012-ben debütált Time I lemez folytatása, a Time II 100%-osan elkészült.

A finnek még 2014-ben vonultak stúdióba felvenni az új anyagot, ám azóta nemigen hallattak magukról. Tavaly megosztották a nagyérdeművel a Time II dallistáját, amelyről két dal – néhány fellépés alkalmával – már bemutatásra került a Forest, valamint a The Way Of The Fire képében. A srácok jelenleg jól megérdemelt pihenésüket töltik, így napok óta boldogan posztolnak közösségi oldalaikon keresztül képeket kész-felirattal, ezzel is bizonyítva, hogy az új korong már csak a megjelenésre vár. 

Jari ma arról is szót ejtett, hogy két évig keményen dolgoztak az új albumon, és bár azt hitte, hogy soha nem jön el ez a nap, most mégis úgy vélekedik, hogy megtette a lehetetlent. Elmondása szerint a lemez előbb-utóbb meg fog jelenni, ám a pontos dátum még nincs meghatározva, ugyanis még mindig folynak a tárgyalások a Nuclear Blast lemezkiadóval. Az énekes/gitáros továbbá arra kért minden rajongót, hogy szurkoljon a csapatnak azért, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen végbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek