Starity

6 dolog, amit nem tudtál Britney Spearsről

2016. július 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves pophercegnő egy kérdezz-felelek keretein belül válaszolgatott rajongói kérdésére, így az általa vallottak közül választottunk hat olyan érdekességet, amit korábban valószínűleg nem tudtál róla.

hirdetés
6 dolog, amit nem tudtál Britney Spearsről

1. Imádta a Toxic videoklipjében viselt testhezálló dresszt

Amikor egyik rajongója megkérdezte, melyik volt az élete során viselt outfitek közül a kedvence, egyértelműen azt a strasszokkal díszített, sokat sejtető lenge „ruhát” emelte ki, melyet a 2003-ban megjelent Toxic című videoklipjében viselt.

2. Szeret olvasni

Arra a kérdésre, hogy mit csinál szívesen a szabadidejében úgy felelt, hogy nagyon szeret olvasni; egy másik fanatikus pedig arra volt kíváncsi, milyen könyveket részesít előnyben, így elárulta: él-hal Danielle Steel műveiért. Az írónőnek eddig megközelítően 100 regénye jelent meg pályafutása során, így Britney-nek bőven van miből válogatnia.

3. Őt is elkapta a Pokémon-láz

A fiatalok többségéhez hasonlóan őt is beszippantotta a Pokémon Go nevű játék, és saját bevallása szerint először fiaival, a 10 éves Seannal és a 9 éves Jaydennel kezdett vadászni a „szörnyecskékre”.

4. Hatalmas rajongója Carrie Bradshaw-nak

Ha ideje engedi, természetesen ő is szívesen tévézik, így több kedvenc sorozata is van. A legnagyobb kedvenceként a Szex és New Yorkot jelölte meg, ezt pedig a Jóbarátok és a Breaking Bad követi a sorban.

5. Szívesen hallgatja Meghan Trainor dalait

Figyelemmel követi fiatal kolléganője pályájának alalkulását, és nagy rajongója a dalainak, melyek közül legújabb favoritja a Me Too című szerzemény.

6. Szeret sütni

Bár alakján nem látszik, édesszájúnak tartja magát, és él-hal a süteményekért, melyek közül a karamella torta a kedvence. Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy egy-egy kiadós nassolás után az első dolga mindig az, hogy ledolgozza az edzőteremben a bevitt kalóriákat.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek