Starity

Blake Lively nyitott lenne a Gossip Girl folytatására

2016. július 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc évvel ezelőtt, 2007-ben találkozott először a The CW nagy sikerű szériájának, a Gossip Girlnek a stábja, az évforduló kapcsán pedig a Serena van der Woodsent alakító színésznőt faggatta Marc Malkin.

hirdetés

Fotó: The CW

A hat évadot megélt sorozat 2012-ben kapott lezárást, amikor is fény derült a rejtélyes Pletykacica kilétére, valamint szemtanúi lehettünk kedvenceink megállapodásának is. Azóta négy év telt el, ám a sorozatnak még mindig nagyon erős a rajongótábora, melynek tagjai abban reménykednek, hogy a Jóbarátok, a Szökés, a Szívek szállodája és a Bír-Lak példájára újra összeáll a stáb.

Míg a Gossip Girl egykori producere, Josh Schwartz úgy nyilatkozott, hogy nem került szóba a dolog, és egyelőre nem is tervezik a szereplők újbóli egy helyre terelését, addig a történet főszereplői szívesen kötélnek állnának egy új évad erejéig.

Ha megvalósulna, benne lennék. Miért is ne? Biztosan tudom, hogy Jessica Szohr és Chace Crawford is így döntene. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de én abszolút nyitott vagyok rá

nyilatkozta korábban a Carter Baizent életre keltő Sebastian Stan, nemrég pedig a korábban elutasító magatartást tanúsító Blake Lively is úgy nyilatkozott az E! Newsnak, hogy nyitott lenne a Gossip Girl folytatására:

Nem is tudom. Mókás lenne. Nagyon jól éreztük magunkat a sorozat forgatása alatt, és azt hiszem, mindannyian élveznénk [ha megvalósulna a folytatás].

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek