Starity

Kylie Jenner rajongói házához ment a meglepetésével

2016. július 27. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner hihetetlenül jó fej: kinyomozta, hol tartózkodnak éppen a rajongói, és ott lepte meg őket teljesen váratlanul.

hirdetés

Pár napja jelentette be Kylie Jenner, hogy a sikeres lip kit készlete után elkészítette első, önálló palettáját is, ami a Kyshadow nevet kapta. A Jenner lány elárulta azt is, hogy három színben áll rendelkezésünkre a kollekció, de egyelőre a legnagyobb kedvencét, a bronzos árnyalatokat fogja értékesíteni.

A Kyshadow árnyalatai

A paletta kilenc színt tartalmaz a bronz árnyalataiban, és 42 dollárba kerül. Az első értékesítésre a tegnapi nap került sor, és kevesebb, mint egy perc alatt adták el az összes rendelkezésre álló darabot – közel 200 ezret!

Kylie már hónapok óta pózol a saját palettájának színeiben: most leleplezte a titkát

Azonban ez nem minden. Kylie a paletta tényleges árulása előtt körbejárta Los Angelest, és előzetes kutatások után, felkereste a márkájának legnagyobb támogatóit a városban, és meglepte őket egy ingyenes darabbal. Volt olyan, akit a háza előtt, de olyan is akadt, akit a munkahelyén érte a meglepetés.

Az erről készült videókat itt megtekinthetitek:

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek