Starity

Harry Styles elhunyt rokona kísértetiesen hasonlít az énekesre

2016. július 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pilóta és a One Direction énekese közötti hasonlóságra még Harry édesanyja is felfigyelt.

hirdetés

Múlt hónapban mutattuk be a 15 éves Bailey Davilát, akit a sajtóban máris Harry Styles hasonmásának neveznek, ám még ő sem közelíti meg azt az 1940-es években szolgáló férfit, aki a második világháborúban pilótaként szolgálta a hazáját. A hasonlóságra Harry édesanyja, Anne Twist is felfigyelt, a néhány másodperces rövidfilmet pedig a Twitteren is megosztotta követőivel.

Ijesztő!! Harry hasonmása az 1940-es évekből

– írta a bejegyzésben Anne.

Azóta a közösségi oldal egyik felhasználója utánanézett a pilótának, és fényt derített a kilétére, így megtudhattuk, hogy George Stylesnak hívják és 30 éves volt a fenti felvételen, mely 1940. június 8-án készült róla.

A hasonlóság mégsem olyan meglepő, hiszen a férfi Harry Styles nagyapjának testvére, aki a 40-es években harcolt Dunkirkben, pont ott, ahol Styles forgatott az elmúlt hónapokban. Ha jobban belegondol az ember, ez mégis kísérteties, hogy pont ezt a filmet és pont oda vállalta el Styles, ahol a rokona vesztette életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek