Starity

Jön a népszerű Disney-sorozat 2. évada!

2016. július 27. 16:04   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Binny, a Berlinben élő tinilány egy Melchior nevű szellemmel osztozik szobáján, aki már több mint 100 éve az épületben lakik. A kezdeti összezördülések után összebarátkoznak, és izgalmas detektívügyeket oldanak meg együtt. A titokzatos német sorozat, a Binny és a szellem folytatása augusztus elején érkezik.

hirdetés
Jön a népszerű Disney-sorozat 2. évada!
Fotó: Disney Channel

Melchiort és Binnyt sok közös dolog köti össze: például kénytelenek egy szobán osztozni, imádják a megoldatlan rejtélyeket, jó érzékük van a nyomozáshoz, és hatalmas igazségérzetük van. A különbség az, hogy Binny egy modernkori lány, Melchior viszont egy múlt századból származó szellem.

 A szellemet alakító, gyerekkorát Franciaországban töltő Johannes Hallervorden az új évad kapcsán elárulta, hogy a sorozat különlegességét az adja, hogy két teljesen különböző világból származó ember ilyen kivételes kapcsolatba kerülhet, és ennyire jól tud együttműködni. Szerinte a legfőbb hasonlóság közte és Melchior között, hogy minden szituációban van valamilyen bölcs gondolatuk.

A Binnyt alakító Merle Juschka a karakteréhez hasonlóan nagyon kíváncsi természetű, a sorozatban emiatt bonyolult helyzetekbe is belekeveredik. Szerinte a mai fiúk sokat tanulhatnának a múlt századból származó Melchiortól, aki egy kiváló modorú igazi gentleman.

A sorozat új évada augusztus 1-től látható a Disney Csatornán minden nap 16:30-kor!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek