Starity

Apja szerint Heath Ledger saját magának köszönheti a végzetét

2016. július 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint nyolc év telt el a posztumusz Oscar-díjjal jutalmazott színész 2008 januárjában bekövetkezett halála óta.

hirdetés

Az egész világot sokkolta a hír, amikor 2008 januárjában bejárta a sajtót a hír: elhunyt Heath Ledger. A színész váratlan halálát a receptre kapható fájdalomcsillapító és altató együttes hatása okozta. Heath mindössze 28 éves volt.

A halála teljes egészében az ő hibája volt. Senki más nem okolható érte. Ő vásárolta meg a tablettákat, ő vette be őket. Nem fogható másra. Nehéz elfogadni ezt, mert nagyon szerettem a fiamat, és büszke voltam rá [a sikerei miatt]

– nyilatkozta a napokban a Daily Mail Australiának a színész édesapja, Kim Ledger.

Heath-re 2008 januárjában New York-i lakásában találtak rá, életét megmenteni nem lehetett. A színész a halála előtti estén még hosszabban elbeszélgetett testvérével, Katie-vel, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy ne keverje egymással a gyógyszereket, ő azonban nem hallgatott az intelmekre.

A halála előtti estén a nővére megpróbálta lebeszélni róla, hogy a receptre kapható fájdalomcsillapítókat altatóval vegye be, de ő azt mondta neki: Katie, Katie, jól vagyok. Tudom, mit csinálok. De valójában fogalma sem volt róla

– elevenítette fel a történteket az idősebbik Ledger hozzátéve, hogy a fiának azért volt szüksége az orvosságokra, mert a túl sok utazás miatt nem volt alkalma ellátogatni orvosához, és sajnálatos módon a karrierjét az egészsége elé helyezte – vesztére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek