Starity

Régi titkokra derül fény az új Hé, Arnold!-filmben

2016. július 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hónapot kell várnunk a Nickelodeon új animációs filmjére, melynek keretein belül a 90-es években felnőtt gyerekek életébe csempészi vissza a gyerekkort.

hirdetés

Fotó: Nickelodeon

1994 és 2004 között sugározta a Nickelodeon a futballfejű Arnold kalandjait, ezidő alatt pedig öt évadot élt meg a sorozat. Tavaly úgy döntöttek a készítők, hogy ismét ezt a régi kedvencet veszik elő, hogy a 2002-es példára ismét a mozikba próbálják csábítani a fiatalokat. A produkció várhatóan 2017-ben debütál majd, és a Hey Arnold: The Jungle Movie címet viseli.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az Arnoldot megszólaltató Taron Caudellen kívül a sorozat összes eredeti szinkronszínésze vállalta, hogy korábbi karakterének kölcsönzi a hangját a filmben, de emellett egy másik érdekességről is lehullott a lepel. A film producere, Craig Bartlett ugyanis nemrég a Comic-Conon fedett fel egy, a rajongókat évek óta érdeklő titkot, nevezetesen azt, hogy mi is a vezetékneve a főszereplőnek.

Arnold vezetékneve Shortman, a középső neve pedig Phillip, a nagypapája, Phil után. A teljes neve tehát Arnold Phillip Shortman

– nyilatkozta a producer, aki azt is bevallotta, hogy a filmben számtalan egyéb kérdésre választ kapunk majd, amire korábban nem volt alkalmunk. A fent említett rendezvényen hangzott el az is, hogy a történet szerint Arnoldék osztályfőnöke, Mr. Simmons meleg; Helga édesanyja, Miriam masszív alkoholistává vált; a Lépcsős kölyökből pedig világutazó lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek