Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. július 30. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük meg ismételten a hét legizgalmasabb celebfelvételeit az Instagram-oldalról!

hirdetés

Így zsűrizik Adam Lambert

Az énekes jelenleg elfoglalt az ausztrál X faktor zsűrizésével, azonban már nem kell sokat várni legújabb korongjára, amit ismételten Max Martin fog producálni – ígérte meg nemrégiben.

Rihanna eszméletlen gyönyörű

Ki ne várni Rihanna magyarországi koncertjét? Az énekesnő pedig egyre közelebb ér hozzánk, legutóbb Kölnben lépett fel, ahol felejthetetlen koncertet adott. Mindeközben pedig a Dior és Puma reklámarca. Úgy néz ki, egy percre sincs megállód, ha te vagy Rihanna.

Taylor Swift sem feledkezett el Selena Gomezről

Egy hete ünnepelte 24. születésnapját az Instagram-királynője, Selena Gomez. Taylor ez alkalomból pedig egy régi, roppant aranyos képpel köszöntötte fel barátnőjét.

Selena Gomez csak úgy sugárzik

Az immáron 24 éves énekesnő még mindig a legkövetettebb celeb, ami talán nem is csoda, hiszen képeiből csak úgy sugárzik a vidámság és pozitivitás.

Demi Lovato nagyon dögös

Rajongói legnagyobb örömére feltöltött néhány behind-the-scenes fotót Demi Lovato legújabb fotózásáról. Hát nem gyönyörű?

Hamarosan érkezik Katy Perry videoklipje

Akik azt hitték, hogy az olimpiai klip volt a hivatalos videó a Rise-hoz, azok tévedtek.Perry pontosan egy hete rántotta le arról a leplet, hogy hamarosan érkezik a teljes videoklip az olimpia új himnuszához.

Így teázik Kendall Jenner

A Jenner lány nem hiába modellkedik: ezekért a hosszú combokért sokan ölni tudnának. Kendall a genetikának köszönheti fantasztikus alakját, de emellett természetesen keményen edz is, hogy formában tartsa magát.

Kim Kardashian retteg attól, hogy elhízik

Kim legújabb interjújában rántotta le arról a leplet férje mellett, hogy retteg attól, hogy elhízik, és ha felszed némi felesleget, akkor rettentően bizonytalan önmagában. Elnézve az új képeket, ettől most nem kell félnie, hiszen bombaformában van két gyermek után is.

Justin Bieber nincs megelégedve a Los Angeles-i levegővel

Pár napja töltötte fel Justin a szelfijét Instagramra, ami máris több mint egy millió szívecskét kapott. Ennek ellenére Bieber öröme nem felhőtlen: a Los Angeles-i levegőt annyira szennyezettnek találja, hogy maszkban lép utcára.

Shawn Mendes legújabb barátja

„A legkirályabb kis srác a világon! Köszi, hogy meglátogattál ma” – fűzte Shawn a képhez, amivel sok lány szívét biztosan megnyerte.

Calvin Harris Snapchaten is megtalálható most már

Calvin Harris bár nehezen találta önmagát Taylor Swift után, most már végre újra kezd a régi önmaga lenni. Ennek örömére Snapchaten is elérhető, CalvinHarris felhasználónévvel.

Nem hiába Dakota Johnson a Szürke ötven árnyalatának főszereplője

Kihívó képet posztolt a Johnson lány Instagram-oldalára, követői mégis imádják érte. Mit is várhatnánk az erotikus regény főszereplőjétől?

Melltartó nélkül kampányol Lady Gaga

Gaga is, sok más híresség mellett, a demokratikus pártot támogatja a közelgő választásokon. Míg ő fellép, rajongói egyre türelmetlenebbek 5. nagylemezét illetően.

Britney imádja a srácait 

A szőkeség nemrégiben kiadta Make Me slágerét, ami rögtön listavezető lett szinte minden országban. Ennek ellenére ő még mindig édesanya, aki egyszerűen imádja kisfiait és minden közös pillanatukat örömmel osztja meg az Instagramon.

Nem lehetsz nagyobb rajongója a bornak, mint Eva Longoria

Ez már aztán szerelem – Eva Longoria rávetette magát a világ egyik legnagyobb palackozott borára. Nem tudjuk érte hibáztatni.

Lucy Hale szeme káprázatos 

Egyik legnépszerűbb fotója Lucy Hale-nek az alábbi lett, teljesen érthető módon. A színésznő hihetetlenül csinos, még természetes sminkkel, és szemöldökkel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek