Starity

Kat Graham először nyilatkozott a Vámpírnaplók utolsó évadával kapcsolatban

2016. augusztus 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberben debütáló nyolcadik évad lesz az utolsó a Vámpírnaplók történetében.

hirdetés
Kat Graham először nyilatkozott a Vámpírnaplók utolsó évadával kapcsolatban

Július végén, a San Diegóban megrendezésre került Comic-Conon hozták nyilvánosságra a sorozat készítői, miszerint a nyolcadik évad lesz az utolsó, így végső búcsút kell mondanunk Mystic Fallsnak és az ott élő természetfeletti lényeknek. Az E! Online riportere a vasárnap megrendezésre került Teen Choice Awardson kapta mikrofonvégre a Bonnie-t alakító Kat Grahamet, aki szót ejtett arról, milyen érzések kavarognak benne a lezárás kapcsán.

Nagyon jól érezzük magunkat az utolsó évad forgatása közben. Már most érezhető a nosztalgia, és már most hiányzunk egymásnak

– nyilatkozta a 26 éves színésznő, majd hozzátette, hogy új karakterekkel bővül a stáb, a történet közzéppontjában pedig egy új (nőnemű) gonosz áll majd.

A húszas éveim nagy részét ebben a sorozatban töltöttem, mondhatni ez nevelt fel, így természetesen mindenki nagyon hiányozni fog.

Kat bevallása szerint az utolsó évad amellett, hogy nagyon intenzív lesz, a történet maga mégis szolidabb irányt vesz, mint az előzőek, és a karakterek is izgalmas érzelmi hullámvasúton találják magukat. (A folytatásról hosszabban itt olvashatsz.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek