Starity

7 filmbeli csók, aminek elcsattanását legszívesebben elfelejtenék a színészek

2016. augusztus 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Népszerű filmek, pazar alakítások, A-listás hírességek és ikonikussá vált csókjelenetek – a főszereplők mégsem akarták bevállalni azt, ami végül meghozta nekik a sikert.

hirdetés

Tobey Maguire & Kirsten Dunst (Pókember)

2002-t írtak a naptárak, amikor a mozikba került a Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember, melyben Kirsten Dunst alakította Mary Jane-t. A film hatalmas siker volt, a mai napig a legjobbnak tartják a maga nemében, ám a férfi főszereplőt alakító színész csak hosszas unszolásra vállalta el a legjobb filmbeli csókjelenetnek is titulált részt, amikor az esőben fejjel lefelé lógva csókolja meg kolléganőjét.

Tobey-nak egyébként nem Kirsten ellen volt kifogása, sokkal inkább a kellemetlen szituációhoz nem fűllött a foga, hiszen amellett, hogy fejjel lefelé kellett függeszkednie, még az eső is záporozott rá, így attól tartott, kolléganője számára kellemetlen lesz a közös csókélmény.

Kate Hudson & Dane Cook (A spanom csaja)

Dane egy 2014-es interjúban vallott arról, hogy élete legrosszabb csókja minden kétséget kizáróan Kate-tel csattant el A spanom csaja című film forgatásán, ugyanis a szexis jelenet előtt a színésznő szándékosan hagymát fogyasztott.

Shailene Woodley & Miles Teller (Az élet habzsolva jó)

2013-ban került a mozikba Az élet habzsolva jó című vígjáték, melyben Shailene és Miles játszották a főszereplőket, ám az élmény egyikük számára sem volt felemelő. Bár a vásznon láthatóan jól működött közöttük a kémia, a valóságban közel sem voltak annyira odáig egymásért. A színész arra panaszkodott, hogy kolléganője átható ízű gyógynövényes táplálékkiegészítőt fogyasztott a csókjelenet előtt, amit ő azzal bosszult meg, hogy Gatorade-et kortyolt előtte.

Reese WitherspoonRobert Pattinson (Vizet az elefántnak)

A két utolsó előtti Alkonyat-film forgatása között készült el a Vizet az elefántnak című romantikus dráma, ami miatt nők milliói irigykedtek Reese Witherspoonra, akinek lehetősége nyílt csókot váltani a dögös brit színésszel. A színésznő azonban nem volt elragadtatva a jelenettől, ugyanis kollégája nagyon meg volt fázva azidőtájt, így a betegséggel járó tünetek rányomták bélyegüket a szexinek szánt jelenetre.

Jennifer LawrenceLiam Hemsworth (Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész)

Nem Josh Hutcherson az egyetlen, aki panaszkodott Jen csóktechnikájára, ugyanis Miley Cyrus vőlegénye is elfelejtené a kellemetlen tapasztalatatot. Míg Josh arra panaszkodott, hogy a színésznő túl nyálasan csókol, addig Liamet az orrfacsaró szájszag zavarta a legjobban.

Angelina Jolie James McAvoy (Wanted)

Angie és James példája a Tobey-Kirsten párosához hasonló, ugyanis náluk sem elsősorban a partnerrel, hanem a hogyannal volt a probléma. McAvoy 2008-ban, a Huffington Postnak vallott arról, hogy mennyire kellemetlenül érezte magát, amikor csókot kellett váltania a világ egyik legszebb nőjének tartott színésznővel, ugyanis percekkel a megismerkedésüket követően már a színésznő szájára kellett tapasztania ajkait.

Emma Watson & Rupert Grint (Harry Potter és a halál ereklyéi – 2. rész)

Mivel gyerekkoruk óta ismerik egymást, azt gondolhatnánk, nem ment nehezen a két színésznek, hogy megmutassák, milyen jól működik köztük a kémia, ám a valóságban sokkal inkább hátrányként élték meg, hogy régóta ismerték egymást. Rupert egy 2011-es interjúban vallott arról, milyen nehezükre esett megcsókolni egymást kolléganőjével, hiszen együtt nőttek fel, és a mai napig testvérekként tekintenek egymásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek