Starity

Senkinek nem kellett Zac Efron a Tinderen

2016. augusztus 02. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

El tudod képzelni? A szívtipró nem talált párt a Tinderen, ugyanis senki nem húzta őt jobbra.

hirdetés
Senkinek nem kellett Zac Efron a Tinderen
Fotó: Starity montázs

Nehéz elképzelni, hogy bárki nemet mondana Zac Efronnak, igaz? Pedig sokan megtették! A Hollywood-i sztár most felfedte a titkát, hogy regisztrált a partnerkereső oldalra, azonban eddig nem járt sikerrel. Szó szerint senki nem jelölte őt vissza.

Mikor regisztráltam a Tinderre, senki nem húzott engem jobbra. Biztos azt gondolták, hogy hamis a profilom, pedig nem, ez én vagyok

– magyarázta, s így már egészen érthető.

A randizás olyasvalami, amit sosem fogok tudni csinálni. Legalább is, ha a szótári magyarázatát nézzük. Sokat kell valakivel találkoznom, hogy tényleg megismerjen, és kitöröljem a fejében lévő képet rólam

Justin Bieber egyébként nem felejtett el tippet adni Efronnak a karrierjével kapcsolatban – a két sztár egyre szorosabb kapcsolatot ápol egymással.

Bieber egy házi buliban találkozott Efronnal, ahol azt javasolta neki, legyen meggondoltabb azzal kapcsolatban, milyen szerepet vállal el.

Justin nagyon őszinte és kedves volt Zac-kel, ami jól esett neki. Élethez való tanácsokkal látta el, és nagyon sokat beszélgettek.

Arról, hogy milyen tippeket kaphatott, nem nyilatkoztak, de az biztos, hogy a két híresség már évek óta ismeri egymást, így csak idő kérdése volt, mire egymásra találnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek