Starity

Újabb sztár támadta meg Taylor Swiftet

2016. augusztus 02. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő évekig fúrta Justint, aki most nem meglepő módon, Kanye West mellett foglalt állást. Azonban, nem Bieber az egyetlen, aki Swift ellen voksolt...

hirdetés

Bombaként robbant Justin Bieber Instagram-fotója, amin FaceTime-on látható Martin Garrixszel és Kanye Westtel. Ha ez nem lenne elég, hogy Kanye szerepel a fotón, Justin még egy sokat mondó üzenetet is fűzött hozzá:

Na, mizu Taylor Swift

– kérdezte.

Sokan arra gyanakodnak, hogy a hármas egy visszavágó dallal készült Swift ellen, aki évekig rágalmazta Westet és Biebert is.

Garrix pedig úgy néz ki, nem nyit arra, hogy esélyt adjon a szőke popsztárnak, hiszen csupán annyit írt kommentben: ahahhahahahaha.

JB News

Bieber még 2009-ben elismerően nyilatkozott Swiftről: Taylor Swift élőben még kedvesebb. Nagyon szeretem őt, mindenkinek támogatni kellene.

Azonban a két énekes viszonya hamar felborult, mikor Taylor élőben támadta meg Biebert, és egy sajtókonferencián nem volt hajlandó nyilatkozni, az eddig barátjaként emlegetett hírességről. Bennfentesek elárulták, hogy Bieber nem értette, Taylor miért beszél róla negatívan élőben, ráadásul a párkapcsolatát is fúrni kezdte Selena Gomezzel, így nem csodálkozunk, hogy egy idő után betelt nála a pohár.

Nem tudjuk, hogy ennek a celebháborúnak mikor lesz vége, de annyi biztos, hogy Swift már egy csokornyi befolyásos embert fordított maga ellen: kezdve Kanye West barátaival és családjával (ami egészen Beyoncéig kitart), az említett Kardashianékat, Katy Perry-t, Harry Stylest és a rajongóit, Jonasékat, Demi Lovatót, John Mayert, Diplót, Calvin Harrist, Pharell Williamst, Orlando Bloomot, Miley Cyrust, Tina Fey-t, Amy Poehlert, és még Jared Letót is.

Természetesen Taylor sem maradt egyedül, egy egész squad áll a háta mögött: a Victoria's Secret modellek, Selena Gomez, Hayley Williams, Fifth Harmony, Zayn Malik, Lorde, Haim, és a Little Mixes lányok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek