Starity

Jimmy Fallon lesz a 2017-es Golden Globe-gála házigazdája

2016. augusztus 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC Entertainment hivatalos közleményben jelentette be, hogy jövőre a népszerű televíziós műsorvezető vezetheti a neves díjátadót.

hirdetés

Fotó: NBC / Art Streiber

Jimmy Fallon egy kivételesen tehetséges és dinamikus vendéglátó, mi pedig nem is lehetnénk izgatottabbak, amiért ő vezeti a 2017-es Golden Globe-gálát

– nyilatkozta a műsorvezető szerződtetése kapcsán a rendezvény lebonyolításáért felelős Hollywood Foreign Press Association elnöke, Lorenzo Soria.

Jövőre egyébként már 74. alkalommal kerül megrendezésre a díjátadó, melyet a korábbi években olyan sztárok vezényeltek le, mint Ricky Gervais, Tina Fey és Amy Poehler – többek között. Természetesen Fallon sem teljesen zöldfülű, ugyanis 2010-ben ő kapta a lehetőséget, hogy a szintén neves Emmy-díjátadót vezesse, így van tapasztalata abban, mivel jár egy ilyen esemény.

Nagyon izgatott vagyok, amiért én vezethetem a Golden Globe-gálát januárban

– csiripelte a Twitteren a műsorvezető.

A díjátadó január 8-án (vasárnap) este 8 órától kerül megrendezésre, melyet élőben közvetít majd a fent említett NBC csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek