Starity

Agydaganattal műtik John Newmant

2016. augusztus 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves énekes mindezidáig igyekezett titokban tartani a betegségét, de már nem sokáig teheti, ugyanis néhány hónap szabadságot lesz kénytelen kivenni műtétje és az azt követő kezelés miatt.

hirdetés
Agydaganattal műtik John Newmant

John Newman egyik közeli barátja a The Sun magazinnak hivatalosan is megerősítette, hogy az énekes 2012-ben diagnosztizált agydaganata a kezelések ellenére is visszatért, így a fiatal tehetségnek ismét alá kell vetnie magát egy műtétnek és az azt követő terápiának, ami miatt hosszabb szabadságot kénytelen kivenni.

John agydaganata visszatért. Már jó ideje tudott róla, de igyekezett szigorúan őrzött titokként bánni vele, amiről csak a hozzá legközelebb állók, az édesanyja, a testvére és néhány hűséges családtag tudtak. Hála Istennek, a tumor jóindulatú, de az orvosok találtak rajta rákos sejteket. Szerencsére a mérete nem változott már régóta, így John úgy döntött, a műtét ráér 2017-ig

– nyilatkozta a bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek