Starity

A buli soha nem érhet véget!

2016. augusztus 03. 10:10   |   

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra itt a BB Boglári Szüreti Fesztivál, a nyár egyik utolsó hatalmas bulija. Aki egy hamisítatlan augusztus 20-i balatoni pezsgésre vágyik, annak bátran ajánljuk az immár negyvenedik boglári szüreti mulatságot.

hirdetés
A buli soha nem érhet véget!

De hogyan tud negyvenévesen is fiatalosan vonzó maradni egy fesztivál? Úgy, hogy maga is folyamatosan megújul, miközben megbízhatóan ugyanazt az élményt nyújtja. Nyári vízparti éjszakák, hatalmas buli, pezsgő hangulat, sokszínű zenei kínálat, jó borok és pezsgők. Mi kell még az őszi munkába állás előtt?

Már csütörtökön délutántól családi és zenei programokkal várják a látogatókat a szervezők. A fellépők között olyan neveket találunk, mint a Csík zenekar, az Apostol, a Beatrice, Ganxta Zolee, Péterfy Bori, az Ocho Macho, Gáspár Laci vagy Wolf Kati. Két színpadon egyszerre folynak a koncertek, akárcsak az éjszakai táncpartik. A BB Aréna is megújult helyszínre költözött a Platán téren. A koncertek mellett gyerekelőadások, táncházak, Dumaszínház, fúvóskoncertek és mazsorett bemutatók színesítik a hétvégét, összességében hatvannál is több fellépő és program várja a bulizókat a boglári Platán strandon.

Az új helyszínek közötti hagyományos programok várhatóan idén is sok visszatérő látogatót vonzanak, a pénteki ünnepélyes megnyitó egy hordó BB bor csapra verésének kíséretében, majd az estét a látványos lézershow és tűzijáték zárja. Az egyik legszínesebb program pedig a vasárnapi Szüreti Felvonulás. Az önmagában tizenöt fellépőt felvonultató  látványosság új eleme lesz a Streetfighter motoros bemutató.

A fesztivál a kerek évfordulójának tiszteletére a BB a Spumante pezsgőből 200 ezer palackot egyedi csomagolásban dobott a piacra. Mivel ez a BB legnépszerűbb pezsgője, érdemes a jubileumi kiadásra időben lecsapni, vagy legalább a helyszínen egyet-kettőt kinyitni a hangulat kedvéért. Egyébként ez a pezsgő az idén aranyérmes lett a franciaországi Bordeaux régióban megrendezett Les Citadelles du Vin borversenyen. Ráadásul a nemzetközi zsűri különdíját is elhozta.

Érdemes hát az idén is elugrani a BB Boglári Szüreti Fesztiválra, mert mind a fergeteges hangulat, mind a mennyei ízek garantáltak. Ráadásul ingyen. Hol találunk még egy ilyen fesztivált? Ezt nem érdemes kihagyni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek