Starity

A magyar Nearones lekörözi Tindert?

2016. augusztus 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veszélybe kerülhet a világ legnépszerűbb randi appjának egyeduralma Budapesten.

hirdetés
A magyar Nearones lekörözi Tindert?

Ki ne ismerné Tindert, a randi appot, mely köztudottan a gyors kalandok és ismerkedés koronázatlan királya a mobilokon. A Tinder használata nagyon egyszerű, a profiképet balra húzod amennyiben valaki megtetszik és ha szerencséd van, tudsz csevegni az app segítségével.

De mi van akkor, ha nem csak randizni, hanem ismerkedni szeretnénk, esetleg új barátokra vágyunk? Jó hírünk van, egy székesfehérvári fiatalokból álló fejlesztőcsapat megtalálta a megoldást.

Hetekkel ezelőtt elstartolt a Nearones, az első magyar ingyenes ismerkedős app, mely kiváló lehetőséget nyújt mind az ismerkedni vágyó, mind a randi partnert kereső felhasználók számára. A Nearones segít új arcokat megismerni a környezetünkben játékos formában. 

Az Androidra és iPhone-ra is elérhető ismerkedős applikációt az elmúlt hetekben 11 ezren töltötték le, a média szerint itthon még a Tinder egyeduralát is veszélyeztetheti. A regisztráció egy gombnyomással történik Facebook, Google vagy email segítségével. Néhány fénykép feltöltése után ki  lehet választani az egyedileg tervezett érdeklődési ikonok közül azokat, melyek a legjobban jellemzőek rád. Ezt követően indulhat is a Játék, ahol 3 ikonból kell eltalálni a felhasználók érdeklődését, hogy hozzáférést nyerjünk a profiljukhoz, ahol kapcsolatba lehet lépi velük a chat segítségével. 

Az app Radar funkciója kifejezetten hasznos a fesztiválokon és egy-egy party alkalmával, ugyanis pillanatokon belül látható kikkel bulizunk együtt. Bárkire dobhatunk egy ‘Hi’ üzenetet  vagy akár cseveghetünk is, csak rajtunk áll. Ha a buli ideje alatt nincs kedvünk ismerkedni akkor sincs veszve semmi. Az appban egy hétig elérhető a 150 méteres körzetünkben megfordult felhasználók listája, így bármikor kapcsolatba léphetünk velük. 

A fejlesztők nagyon figyeltek a biztonságra, ugyanazon felhasználót 24 órán belül csak egyszer mutatja az app, majd 7 nap után el is tűnik a Radarról. A lányoknak alapbeállítás a kiterjesztett biztonsági funkció, mely megelőzi a “nem kívánt interakciót”, csak az cseveghet veled, akinek megengeded.

A Nearones jelentős felhasználói táborra tett szert az emlúlt hetekben Budapesten, valamint nagy népszerűségnek örvendett a Balaton Soundon is. A fejlesztők nagy reményeket fűznek a Sziget fesztivál látogatóihoz, reményeik szerint a magyar, angol és portugál nyelven is elérhető app rengeteg embernek fog segíteni új arcokat megismerni, új barátságot kötni az odalátogatókkal. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek