Starity

Hatalmas siker a legutolsó Harry Potter-könyv

2016. augusztus 04. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J. K. Rowling nemrégiben elárulta, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermekkel végleg lezárul a varázsvilág története.

hirdetés
Hatalmas siker a legutolsó Harry Potter-könyv

Július 31-én került az üzletek polcaira  a Harry Potter-történet legutolsó része, ma viszont megtudhattuk, hogy elődeihez hasonlóan, hatalmas sikernek örvend. Az Entertainment Weekly értesülései szerint ugyanis két nap alatt megközelítőleg kétmillió kötet kelt el a nagy sikerű könyvből az Egyesült Államokban, valamint Kanadában is.

J. K. Rowling által megálmodott történetet egyébként színpadra is vitték, mely darabot június 7-étől a londoni Palace Theatre-ben lehetett megtekinteni. Továbbá nincs kizárva az sem, hogy Harry Potter visszatér a képernyőkre is, ugyanis mint azt már korábban megtudhattuk, a Warner Bros. Pictures nemrégiben megvásárolta a Harry Potter és az elátkozott gyermek jogait, így nagy esély van arra, hogy film is készül belőle, emellett pedig Daniel Radcliffe is bármikor készen áll az ikonikus karakter bőrébe bújni még egyszer utoljára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek