Starity

Mandy Moore ismét az éneklésre szeretne koncentrálni

2016. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészként is remekelő énekesnő legutóbbi stúdióalbuma 2009-ben került az üzletek polcaira Amanda Leigh címmel.

hirdetés

Már hét éve annak, hogy Mandy Moore új zenével jelentkezett, és bár rajongói azt hihették, hogy színésznői karrierjéért cserébe felhagyott az énekléssel, a 32 éves barna hajú szépség bebizonyította, hogy nem így van. Sőt! Mandy ugyanis úgy nyilatkozott a közelmúltban, hogy minden vágya az, hogy dalokba öntse érzéseit, és visszatérjen a slágerlistákra.

Szeretnék visszatérni a zenéhez. Úgy gondolom, hogy a filmekben és úgy általában a televízióban való szereplés hatalmas előnyhöz juttatott. Többet nyertem általa, mint a zenével

– nyilatkozta Mandy, majd hozzátette, hogy az elmúlt években is számtalan dalt írt.

Az elmúlt hét évben, mióta megjelent az utolsó lemezem, folyamatosan írtam, így van egy csomó anyagom, ami közül szemezgethetek. Az összes nóta a hullámvölgyekről, a megpróbáltatásokról, a gyötrelmekről, a szerelemről, a karrierről, a családról, a barátokról és a veszteségekről szól.

A színész-énekesnőnek az elmúlt években volt is miből meríteni, hiszen 2015 januárjában beadta a válókeresetet férje, Ryan Adams ellen, házasságuk végetértét pedig idén júniusban mondták ki. A kapcsolat egyébként fontos szerepet játszott az életében, hiszen Ryannel több mint nyolc évig alkottak egy párt.

Úgy érzem, rengeteg minden történt az elmúlt két évben, és ezeket szeretném zenébe önteni. Katartikus lesz! Úgy érzem, több tapasztalatot szereztem, most 32 éves koromra, mint amennyi 22 éves koromban volt. Hihetetlenül motiváltnak érzem magam, és igazán boldog vagyok. Senki nem tudna annyit fizetni, hogy visszavágyjak a tíz évvel ezelőtt múltba. Végre tudom, ki vagyok, és jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek