Starity

Eminem testőre kitálalt! A rappert kétszer is meg akarta öletni a rettegett producer

2016. augusztus 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő vallomással állt elő Eminem egykori testőre, Big Naz, ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy védencét két ízben is meg akarták ölni, amíg mellette dolgozott.

hirdetés
Eminem testőre kitálalt! A rappert kétszer is meg akarta öletni a rettegett producer

Big Naznek ugyancsak meg kellett dolgoznia a pénzéért, míg Eminemet védte, ugyanis a világ legsikeresebb fehérbőrű rappere többször is életveszélybe került, amíg együtt dolgoztak. A testőr elmondása szerint a rapperek világában ismert Suge Knight producer kétszer is megpróbálta eltenni láb alól Eminemet, akinek hajszálon függött az élete.

2001-ben, a Source Awardson került sor az első esetre, amikor összefutottunk Suge Knighttal és a csatlósaival. Ott támadtak Eminemre, ahova a testőrök már nem kísérhették el az előadókat. Észrevettem, hogy ezek a piros pólót viselő fickók útját állták a folyosón

– nyilatkozta a Mirrornak Big Naz, aki az utolsó pillanatban menekítette ki a rappert szorult helyzetéből, ám itt még nem volt vége a vesszőfutásnak, ugyanis kis idő elteltével Hawaii-on akartak rajtuk ütni. 

Amikor a gép leszállt, húsz felfegyverzett zsaru fogadott minket, és figyelmeztettek, hogy Suge Knighték a velünk utazó Snoop Dogg-got akarják elkapni. Knigh ötven emberét küldte ránk, hogy félbeszakítsák a fellépést. Amikor odaértünk, véget ért a vakációzó mód, elzártak minket. Golyóálló mellényt adtak a zenészekre és a velük utazó feleségeikre, barátnőikre.

Szerencsére Eminem ezt is megúszta, ahogyan az életét többször fenyegető Suge Knight a börtönt. Utóbbi ugyanis az alvilág koronázatlan királyaként szerteágazó kapcsolatot épített ki a rend őreivel, így mindig sikerült megúsznia a börtönt egészen 2015 februárjáig, amikor is gyilkosság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Jelenleg is az ítéletére vár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek