Starity

Caitlyn Jenner kis híján végzett magával

2016. augusztus 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A transznemű valóságshow-sztár őszintén mesélt életének azon időszakáról, amikor átváltozása során olyan mély depresszió gyötörte, hogy önkezével vetett volna véget az életének.

hirdetés

Caitlyn Jenner az Any Given Wednesday műsorvezetőjének, Bill Simmonsnak adott exkluzív interjút a minap, melynek során elárulta: egyszer már készen állt eldobni az életét. Döntését saját bevallása szerint azután hozta meg, hogy egy lesifotós lekapta őt, amint a nemválátásában nagy szerepet játszó klinikáról távozik.

Aznap éjjel nem tudtam aludni. Hajnali háromig ébren voltam, fel-alá járkáltam a folyosón, és azt gondoltam: Basszus, ez a szarság nyilvánosságra kerül holnap, és az borzasztó lesz. Ekkor eszembe ötlött egy másik gondolat. Hogy van könnyebb út. Átmegyek a másik szobába, van egy fegyverem, és véget vetek ennek az egésznek. Egyszerű. Nem lesz többé fájdalom, se semmi. Nem kell szembenéznem a pletykákkal vagy bármivel

– vallotta Caitlyn, aki végül szerencsére meggondolta magát, másnap pedig már nevetve gondolt az egészre.

Hát nem ez volt a leghülyébb ötletem? Azt gondoltam, szörnyű vége lenne ez az életemnek. Ekkor jött el a fordulópont, amikor megváltozott a gondolkodásmódom, és onnantól azt mondogattam magamnak, hogy igenis meg tudom csinálni.

Caitlyn azóta nemcsak nemet váltott, hanem új életet kezdett, mára pedig sorstársai elsőszámú példaképe lett. Tavaly az év nőjének is megválasztották inspiráló személyisége és pozitív látásmódja miatt, az élete pedig talán sosem volt olyan örömteli, mint most.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek