Starity

Caterina Scorsone babát vár

2016. augusztus 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy évvel lánya, Eliza születése után ismét áldott állapotban van a Grace klinika sztárja.

hirdetés

Caterina Scorsone az ET-nek erősítette meg elsőként várandósságának hírét, majd a TCA nyári sajtótájékoztatóján már a közönség is szemtanúja lehetett a gömbölyödő pocaknak, mely eseményen a színésznő egy testhezálló ruhát viselt.

Caterina azt is elárulta, hogy férjével, Rob Gilesszel már a baba nemét is tudják, de azt egyelőre szeretnék megtartani magukénak. A párnak egyébként már van egy négyéves kislánya, Eliza, aki szüleihez hasonlóan nagyon várja a baba érkezését.

A kérdés ezek után már csak az volt, hogy vajon a színésznő várandósságának fényében hogyan alakul az ABC népszerű sorozatában alakított karakterének, Ameliának a sorsa, aki a történet szerint a közelmúltban kötött házasságot Owennel (Kevin McKidd). 

A készítőknek ki kell találniuk pár izgalmas megoldást arra, hogy elrejtsék a pocakomat. Szuper kameramunkára és öltözékekre lesz szükség

– nyilatkozta Caterina, majd hozzátette, hogy mivel karaktere még csak most ment férjhez, meglátása szerint nem lenne érdemes beleírni a várandósságát a történetbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek