Starity

Roppant kínos helyzetbe került Adele

2016. augusztus 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Mirrornak vallott arról, milyen kellemetlen szituációban találta magát San Joséban.

hirdetés

Adele július 31-én San Joséban lépett fel, koncertje előtt azonban úgy döntötött, shoppingolással üti el az idejét. Választása a közeli H&M üzletre esett, ám sajnos nem távozhatott jó szájízzel az üzletből. Tapasztalatáról a Mirrornak mesélt.

Elmentem a H&M-be vásárolni, de a hitelkártyámat elutasította a bank. Borzasztó kínos volt. Senki nem ismert fel, de így is nagyon megalázónak éreztem a helyzetet

– nyilatkozta az énekesnő, akit a Forbes a kilencedik leggazdagabb hírességnek nevezett meg nemrég, hiszen nettó vagyona megközelítőleg 80 millió dollár (kb. 21 milliárd 697 millió forint) körül mozog.

Adele egyébként köztudottan szeret vásárolni, amióta pedig több kilótól is megszabadult, egyre szívesebben időz a női ruhák részlegén, ám ezúttal sajnos nem járt szerencsével. Saját bevallása szerint a kedvenc üzlete a Target: hajlamos több száz dollárt elkölteni ott akkor is, ha épp nincs szüksége az áhított dologra. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek