Starity

Britney rajongói elégedetlenkednek – nézd meg a Make Me-t!

2016. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears ismét bomba formában van, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb videója, melyben büszkén mutatja meg hibátlan alakját.

hirdetés

Pár órája jelent meg Britney Spears legújabb, Make Me című dalához forgatott videóklipje. A kisfilm elején az énekesnővel és néhány barátnőjével találkozhatunk, majd feltűnik egy gyönyörű i8-as BMW, és innen indul el valójában a klip története, melyben természetesen a pophercegnőn van a hangsúly és kifogástalan alakján, melyet szívesen mutat meg bárhol bármikor. Valódi töténetről azonban nem beszélhetünk, csak egy meghallgatásról amin a lányok elszórakoznak. 

A videoklip első verziója azonban nem kerülhetett napvilágra, mert Britney túl szexuálisnak gondolta egy anyukához a jeleneteket, éppen ezért újra forgatatta az egészet. Az eredeti klip részletei mégis folyamatosan szivárognak ki az internetre.

Éppen ezért, a rajongói roppant elégedetlenek, és többen nemtetszésüket fejezték ki kommentben, vagy éppen dislike formájában a videó alatt, ami már a 17 ezret is elérte.

A Billboard munkatársai egész egyszerűen szexinek nevezték a dalszöveget, ami nem is meglepő ha ezeket a mondatokat kiemeljük: 

Nincsenek szabályok, a kocsi hátuljától vigyél vissza a szobámba, izzítsd fel a nő hőjét; hagyd a szikrákat megolvadni, fújd a mennyezetig, fényesen égünk, amikor keresztezzük a vonalat

Neked hogy tetszik a végeredmény? Szerintünk egyszerűen gyönyörű a videóban!

A videót eredetileg David LaChapelle rendezte, aki a 2004-es Everytimot is. A forgatások június 2-án kezdődtek, ám olyan pletykák kaptak szárnyra miszerint Britney és csapata lapátra tette LaChapellet és helyette Randee St. Nicholast alkalmazták. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek