Starity

Októberben érkezik az Amaranthe új albuma

2016. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelent meg a svéd/dán zenekar legutóbbi lemeze, ma viszont kiderült, hogy az új korong októberben fog a boltok polcaira kerülni.

hirdetés

2014 októberében debütált a nagy sikerű melodikus metalzenekar legújabb albuma, amely a Massive Addictive elnevezést kapta. A zenekar jelenleg is e lemezt népszerűsíti világszerte, melynek utolsó koncertkörútján a magyar rajongókat sem felejtik el újra megörvendeztetni a már jól ismert szerzeményekkel.

A mai napon azt is megtudhattuk, hogy októberben fog megjelenni az Elize Ryd, illetve Jake E vezette formáció legújabb nagylemeze, amely a Maximalism elnevezést kapta. Olof Mörck gitáros elmondása szerint az új album az eddigi legváltozatosabb lemezük lesz, ugyanis a modern metalos részekhez stadionrock-, mai pop-, slágertémák kapcsolódnak.

Az együttes egyébként november 16-án  a Sonic Syndicate, valamint a Smash Into Pieces zenekarok társaságában fog majd  egy hatalmas bulit csapni a budapesti Barba Negrában, immáron az új dalokkal kiegészülve.

Fotó: Facebook / Amaranthe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek