Starity

Hatalmas sikernek örvend a Wacken fesztivál

2016. augusztus 09. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig ért véget Németország legnagyobb metálos fesztiválja, a szervezők a nagy sikernek hála már megkezdték szervezni a jövő évit.

hirdetés
Hatalmas sikernek örvend a Wacken fesztivál
Fotó: Wacken Open Air

1989 óta minden évben megrendezésre kerül a németországi Wacken Open Air fesztivál, amely a metalzene jeles képviselőit vonultatja fel. A jövőre 28. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál az utóbbi időben nagyon sikeres lett, ugyanis alig ért véget az idei fesztivál, máris elkezdték árulni a jegyeket a következőre. Mindazonáltal már azt is megtudhattuk mely zenekarok lépnek majd színpadra elsőként 2017 augusztusában.

Idén olyan zenekarok voltak láthatók és hallhatók, mint a Bullet For My Valentine, a Blind Guardian, Tarja, az Arch Enemy, valamint az Iron Maiden, amely megközelítőleg 27 ezer néző előtt lépett fel. Jövőre olyan zenekarok lettek beharangozva, mint az Amon Amarth, az Avantasia, a Kreator, a Mayhem, a Paradise Lost, a Powerwolf, a Candlemass, a Sonata Arctica és még sokan mások.

Tavaly óta pedig azok is végigkísérhetik a fesztivál perceit, akik sajnos nem tudnak eljutni, így ők a Wacken tévén keresztül figyelhetik kedvencük fellépését, amely olyan élményt nyújt a nézőnek, mintha ő maga is a helyszínen lenne. Íme egy kis bevezető, hogy mire számíthatnak az odalátogatók!


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek