Starity

Életet adott második gyermekének Holly Madison

2016. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újszülött kisfiú érkezéséről a büszke édesapa számolt be elsőként az Instagramon.

hirdetés

Januárban írtunk be arról, hogy Holly Madison ismét áldott állapotban van. A 36 éves ex-Playboy-nyuszi március végén rántotta le a leplet a kicsi neméről, így megtudhattuk, hogy lánya, Rainbow Aurora után egy kisfiúval is megörvendezteti imádott férjét, Pasquale Rotellát. A baba tegnap végre meg is érkezett, világrajöttéről pedig a kispapa számolt be a közösségi oldalain keresztül.

Micsoda hihetetlen hét! Az őrült, stresszes kezdés varázslatos pillanatba csapott át. Először is, ejtették az öt évvel ezelőtt ellenem felhozott vádakat, tegnap pedig Holly, Rainbow & én egy egészséges, négy és fél kilós kisfiút üdvözölhettünk a családunkban. Most csak fogom a gyönyörű kisfiam kezét a kórházban, és a csodálatos jókívánságaitokat olvasom. Határozottan ez életem legemlékezetesebb hete! Sok szeretetemet küldöm mindazoknak, akik időt nem sajnálva jókívánságaikat fejezték ki. Nagyon hálás és meghatott vagyok! Később elhagyhatjuk a kórházat, és közzéteszek pár új képet a kicsiről. Kösz mindent, és szeretlek titeket

– írta Rotella az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek