Starity

Októberben érkezik az új The Pretty Reckless-album

2016. augusztus 10. 07:07   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben kerül a boltok piacaira a Taylor Momsen vezette együttes harmadik albuma, melynek már borítóját is megpillanthattuk.

hirdetés

A színésznőből énekesnővé avanzsált Taylor Momsen vezette együttes, a The Pretty Reckless eddig két nagylemezt adott ki. A legutóbbi, Going To Hell című korong 2014-ben került az üzletek polcaira, és olyan slágereket hallhattunk rajta, mint a Heaven Knows és a Messed Up World. Az együttes frontasszonya már korábban is beszámolt arról a közösségi médián keresztül, hogy egy újabb album van készülőben, melyből egy hónapja kaphattunk ízelítőt – ekkor jelent meg az első kislemezes dal Take Me Down címmel.

Tegnap újabb információt kaphattak a rajongók a már várva várt lemezről:  végre az albumborító is nyilvánosságra került. A korong egyébként október 21-én jelenik majd meg Who You Selling For címen, a The Pretty Reckless pedig ezzel egyidejűleg turnéra indul az Egyesült Államokban, hogy így is népszerűsítsék a lemezt.

A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek