Starity

Extrém hajszínnel ünnepli 19. születésnapját Kylie Jenner

2016. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megjelenését kaméleon módjára változtató valóságshow-sztár ma ünnepli 19. születésnapját.

hirdetés

Köztudott tény, hogy Kylie Jenner imádja változtatni haja színét és fazonját is: hol hosszabb, hol rövidebb frizurával láthatjuk, tincsei pedig a szivárvány összes leghetséges színében pompáztak már a múltban. Legutóbb a vörös mellett tette le a voksát, új külsejét pedig az Instagramon mutatta meg követőinek.

A folyamatosan változó stílusom tesz kreatívvá és magabiztossá. Biztosan vannak köztetek is olyanok, akik kemény időszakon mennek át, és vágynak a változásra, ezért a hajukkal kísérleteznek, ami mókás, és egyben felszabadító érzés. Én azt mondom, mindig légy önmagad, állj ki az ítélőképességed mellett, az emberek pedig támogatni fognak

– nyilatkozta korábban folyton változó frizurája kapcsán Kylie, aki súlyosan károsodott haja miatt a legtöbbszö parókát hord. Ez esetben is élünk a gyanúperrel, hogy műhajat visel, mivel a róla készült friss felvételt parókakészítő barátja, Tokyo Stylez is megosztotta a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek