Starity

Valóságshow-t építenének Chloë Moretz és Brooklyn Beckham kapcsolatára

2016. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak néhány hónapja tart a színésznő és a sztárcsemete kapcsolata, ám a legnagyobb médiaóriások máris egy, a románcukra fókuszáló tévéshow-ba kényszerítenék őket.

hirdetés

Chloë Moretz és Brooklyn Beckham kapcsolatáról először két évvel ezelőtt pletykáltak, idén tavasszal azonban nemcsak felvették egymással a kapcsolatot, hanem randizni is kezdtek. A pár románca elsősorban a tinédzser / fiatal felnőtt korosztályt érdekli, így a valóságshow-ban szívesen utazó MTV és az E! máris rájuk tenné a kezét.

Az amerikai csatornák kétségbeesetten pedáloznak, hogy leszerződtethessék őket. Az MTV és az E! is érdeklődik irántuk. Milliókat ajánlanának nekik, mert tudják, hogy hatalmas durranás lenne a műsor

– nyilatkozta egy forrás a Heat magazinnak, aki azt is elárulta, miért fenik a médiaóriások a két tinédzserre a fogukat:

A producerek már jó ideje figyelemmel követik a kapcsolatukat, és egy ilyen típusú műsor időzítése most lenne a megfelelő. Rajongók milliói állnak a pár mögött arra vágyva, hogy megtudják, milyen a kapcsolatuk a zárt ajtók mögött.

Mivel még mindketten nagyon fiatalok (Chloë 19, Brooklyn 17), így nem csoda, hogy szüleik féltik őket egy ilyen kiugrási lehetőségtől, mely akár a kárukra is elsülhet. Victoria Beckham egyenesen elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen fiatal gyerekeket háborgassanak egy kérészéletű médiafelhajtás érdekében.

Victoria úgy gondolja, hogy a fia még túl fiatal ehhez. Brooklyn természetesen megérti az aggályait, de mégis sok feszültséget okozott a téma a kapcsolatukban, mert ő imádná az ötletet, hogy celeb státuszát egy nagyszabású projektben kamatoztassa. Míg jövő márciusban be nem tölti a 18-at, addig kénytelen elfogadni, hogy mindenféle tévés szerepléshez szükségesek a szülei beleegyezési nyilatkozatai

– magyarázta a fent említett forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek