Starity

Gyönyörű nagylány lett Britney Spears unokahúgából! Így néz ki most a 8 éves Maddie

2016. augusztus 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén szeptemberben már a harmadik osztályt kezdi a pophercegnő unokahúga, Maddie.

hirdetés

2007-ben az egész világot megdöbbentette, amikor kiderült, hogy Britney Spears húga, az akkor mindössze 16 éves Jamie Lynn első gyermekével várandós. Az ígéretes színész-énekesnői karrier előtt álló lány élete fenekestől felfordult a várandósság nyomán, ám családja támogatását élvezve úgy döntött, belevág a nagy kalandba, és életet ad a gyermeknek. 

Maddie Briann Aldridge 2008. június 19-én jött világra, azóta pedig gyönyörű nagylánnyá cseperedett családja legnagyobb örömére. Idén már a harmadik osztályt kezdi meg szeptemberben, amit az édesanyja által az Instagramon közzétett felvétel tanúbizonysága szerint nagyon vár.

Emlékszem, milyen volt ilyen idős kislánynak lenni, és ezek az érzések visszajönnek

– nyilatkozta az E! Newsnak a közelmúltban Jamie, aki tinédzserkori terhességéről is szót ejtett, és elmondta, hogyan sikerült megbirkóznia az anyává válással és a róla terjengő rosszindulatú pletykákkal.

A családom pontosan úgy reagált, ahogy az várható volt: megdöbbentek, ugyanakkor nagyon aggódtak értem... mindezt szeretetből tették. Én voltam a kicsi a családban, aki ráadásul babát várt. Amikor elmondtam nekik, hogy terhes vagyok, az volt a legjobb az egészben, hogy a támogatásukat fejezték ki. Nemcsak hagyták, hogy csináljak, amit akarok, hanem meghagyták nekem a döntés jogát, és hogy felnőjek

– magyarázta a fiatal anyuka, majd így folytatta:

Nem szeretném kifogásként használni a koromat. Mindentől függetlenül anya vagyok, nem számít hány évesen is váltam azzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek