Starity

Paul Walker halála Vin Diesel családjára is kihatott

2016. augusztus 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a Halálos iramban-filmek forgatásán megismerkedett színészpáros nagyon jó barátságot ápolt egymással.

hirdetés

Vin Diesel és a Halálos iramban stábja gőzerőkkel dolgozik a filmsorozat jövő áprilisban mozikba kerülő nyolcadik részén, mely igen fájdalmas epizódja a franchise-nak, ugyanis ez az első olyan rész, melyben már nem lesz jelen a 2013 novemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker.

Vin és Paul 15 évvel ezelőtt, az első film forgatásán ismerkedett meg egymással, barátságuk pedig utóbbi haláláig tartott. Diesel azóta is igyekszik megragadni minden alkalmat, hogy emlékeztesse rajongóit szeretett kollégájára és barátjára, így gyakran épp Walker a throwback thursday-ek, azaz nosztalgia csütörtökök központi témája. Vin tegnapi Instagram-posztjában szintén említést kapott barátja, és bevallotta: nemcsak őt, hanem a családját is megviselte Paul elvesztése.

Ma kora reggel odajött hozzám a fiam. A születésnapi kívánságlistáját néztük át, amikor azt mondta: Azt szeretném, ha Paul is eljönne. Nagyon hiányzik nekem!

– elevenítette fel a történteket a színész, aki tavaly márciusban született lányát is Walker után nevezte el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek