Starity

Britney Spears lesz a következő sztárvendég a Carpool Karaoke-ban

2016. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kisebb személy mint a többszörös Grammy-díjas énekesnő, Britney Spears lesz a következő sztárvendég a humorista The Late Late Show című műsorának Carpool Karaoke részében.

hirdetés

A brit származású komikus-műsorvezető, James Corden amerikai talkshow-jának, a The Late Late Show-nak 2015 márciusa óta állandó része a Carpool Karaoke, amelynek keretében a műsorvezető különböző hírességekkel járja autójával Los Angeles utcáit, miközben együtt énekelnek néhány sort az adott világsztár legsikeresebbnek vélt dalaiból.

A műsor során már olyan neves sztárok ülhettek be James mellé duettezni mint Mariah Carey, Jennifer Lopez, Adele, Justin Bieber, Selena Gomez és a One Direction tagjai, de feltűnt már Sia, Gwen Stefani és a First Lady, Michelle Obama is az anyósülésen. Britney a műsor agusztus 25-ei részében lesz majd látható, aki az Instagramon jelentette be a nagy hírt, miszerint igent mondott Jamesnek, és elvitette magát egy fuvarra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek