Starity

Zayn Malik kitálal! Leleplező könyvet készül írni a One Directionben töltött időszakáról

2016. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, rövidesen lehull a lepel a One Direction-srácok titkairól, ugyanis a csapatból tavaly márciusban kivált Zayn egy minden részletre kiterjedő könyv írását helyezte kilátásba.

hirdetés

Zayn Malik korábban sem csinált titkot abból, mennyire besokallt azidő alatt, amikor még a One Direction énekeseként tengette mindennapjait. A srácoknak – így neki is – szigorú szabályokhoz kellett tartaniuk magukat, amiket lázadó természete lévén Zayn egyre nehezebben tolerált, így búcsút intett a csapatnak.

Döntését azóta sem bánta meg, mi több: ott és akkor teregette ki a szennyest ahol és amikor csak tehette. A Mirror úgy tudja, hogy Zayn egy leleplező könyvben kíván tiszta vizet önteni a pohárba, melyben őszintén vall majd minden titokról és nem hagyja tovább tévedésben élni a rajongókat.

A könyv bombaként hat majd, és Simon [Simon Cowell] nagyon dühös lesz miatta, és mindent megtesz majd annak érdekében, hogy megakadályozza a megjelenését. Zayn azonban eltökélte magát, hogy nyilvánosságra hozza a titkokat, és mindent tisztázzon

– nyilatkozta egy bennfentes.

Az énekes egyébként saját bevallása szerint azért hagyta el a csapatot, mert szeretett volna úgy élni, mint minden normális 22 éves srác, máskor pedig úgy vallott kiválásáról, hogy egy földönkívüli biztatta fel álmában, hogy tegye meg a szólókarrier felé vezető lépést. Bármi is az igazság, az tény, hogy hatalmas rajongótábor áll Malik mögött, aki a One Direction titkainak felfedése mellett a Perrie Edwardshoz fűződő kapcsolatáról és a botrányos szakításról is szót kíván ejteni művében, de természetesen Gigi Hadid is említésre kerül majd benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek