Starity

Befejeződött a Halálos iramban 8 forgatása

2016. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Száz nap – pontosan ennyi kellett, hogy dobozba kerüljön a népszerű filmsorozat legújabb része.

hirdetés

Fotó: Facebook / Fast & Furious

Ugyan az elmúlt napokban támadt némi nézeteltérés a film főszereplőit alakító Vin Diesel és Dwayne Johnson között – utóbbi ugyanis meglehetősen rossz véleménnyel volt a történet férfi szereplőiről –, ám mindez már a múlté, és ismét helyreállt a béke a stábtagok között a forgatás végére.

Ez az utolsó #‎FastFridays‬ posztunk, és szeretnénk köszönetet mondani, amiért velünk tartotok ezen epikus produkció útján. Kubában kezdtünk [forgatni], majd ellátogatottunk Izlandra, New Yorkba és Atlantába, most pedig a forgatás utolsó napjain szeretnénk megragadni az alkalmat és kifejezni a hálánkat mindazok felé, akik olyan keményen dolgoztak az elmúlt száz napban, hogy egy újabb csodálatos installációja készüljön a mi sagánknak. Minden, amit teszünk, a mi egymással megosztott szenvedélyünkből ered, hogy a lehető legjobbat hozzuk el nektek

– olvasható a Facebookon közzétett posztban, mely a stábtagok felé történő köszönetnyilvánítással, és a hetedik rész forgatása alatt elhunyt Paul Walker említésével folytatódik.

Maga a film egyébként jövő tavasszal, pontosabban április 12-én kerül a mozikba, ezt követően pedig további két epizód készül még, a tizedik végén pedig végleg lezárul a 2001-ben útjára indult széria.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek