Starity

Thalía: „Szó szerint közel voltam a halálhoz”

2010. október 02. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 28-án jelent meg a Primera fila ...un año después, a négyszeres platinalemezes koncertalbum első évfordulós különkiadása. A mexikói énekesnővel az Escándalo tv című műsorban Charytín beszélgetett.

hirdetés
Thalía: „Szó szerint közel voltam a halálhoz”

Thalía őszintén vallott abban az exkluzív interjúban, amelyet az Escándalo tv című műsor népszerű háziasszonya, Charytín készített vele. A gyönyörű énekesnő beszélt akusztikus albumának szeptember 28-án megjelent különkiadásáról, valamint arról, hogy a Lyme-kór teljesen megváltoztatta az életszemléletét.

„A betegség, mely két alkalommal is szó szerint a halál szélére állított, teljesen megváltoztatta az élethez való hozzáállásomat. Most mindent élvezni szeretnék” – mondta. A mexikói sztár azt is elárulta, hogy a kislányának köszönheti felépülését: „A kislányom születése... nos, ilyenkor adott két példa, az élet és a halál, azaz mindkettőt magad előtt látod egyszerre. Én mindig azt mondtam, hogy ez a kislány, ha nem jött volna, akkor én már nem lennék itt.”

Az akusztikus albuma különkiadásáról azt nyilatkozta – azon kívül, amit már tudunk –, hogy a DVD-mellékletén lévő dokumentumfilm nagyon személyes, s eddig még nem látott, egyedi képeket is tartalmaz az életéből, a gyermekkorától kezdve.

Természetesen nem maradhatott el a kérdés egy újabb gyermekvállalással kapcsolatban; Thalía egyelőre cáfolta a pletykát, miszerint újra terhes lenne, viszont elmondta, hogy mivel kislánya már három éves lesz (október 7-én), így férjével dolgoznak az ügyön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek