Starity

Diane Kruger és Joshua Jackson újra együtt?

2016. augusztus 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal a szakításuk után ismét együtt mutatkozott az egykori álompár. Vajon újra fellángolt a szikra közöttük vagy csak igyekszenek fenntartani a barátság látszatát?

hirdetés

Július közepén számoltunk be arról, hogy tíz együtt töltött év után pontot tett kapcsolata végére Diane Kruger és Joshua Jackson. A pár barátságban vált el egymástól, ám azóta sem kommentálták, mi miatt futott zátornyra a kapcsolat, ami pedig joggal érdekelte rajongóikat, hiszen állítólag már a házasság volt napirenden a szerelmesek között.

Hétfőn azonban ismét együtt kapták lencsevégre őket, amint beugrottak egy üveg borért egy Los Angeles-i üzletbe. Ugyan a róluk készült felvételen nem fogják egymás kezét, és csókot sem váltanak, ám rajongóik abban reménykednek, hogy adnak még egy második esélyt a kapcsolatnak.

Diane és Joshua baráti kapcsolata egyébként 2006-ban vált romantikussá, és azóta is boldog párkapcsolatban éltek egymással – egészen júliusig. Szakításuk híre az egész világot megdöbbentette, hiszen nem volt hangos a sajtó vitáiktól, és semmi jel nem utalt arra, hogy gondok lennének közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek