Starity

Selena Gomez Zayn Malikkal csalta Justin Biebert?

2016. augusztus 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin szerint nemcsak ő volt hűtlen párjához – legalábbis erről tanúskodik egyik korábbi hozzászólása.

hirdetés
Selena Gomez Zayn Malikkal csalta Justin Biebert?
Fotó: Hollywire TV Illustration

Nemrég számoltunk be arról, hogy a hétvége folyamán összeszólalkozott egymással Selena Gomez és Justin Bieber. Utóbbi ezidőtájt hozta nyilvánosságra Sofia Richie-hez fűződő románcát, és érthető módon nem nézte jó szemmel, ahogy több millió főt számláló követőtábora keresetlen szavakkal illeti választottját, így megfenyegette őket: amennyiben nem állnak le a lány cikizésével, úgy privátra állítja profiljának tartalmait.

Az ügyre Justin exe is felfigyelt, és udvarias hangnemben ugyan, de megmondta neki a véleményét, nevezetesen, hogy jobban tenné, ha nem tenné „kirakatba” a kapcsolatát, amennyiben nem tűri a kritikát. Emellett pedig Bieber nem ment el szó nélkül, és hozzászólásában arra utalt, hogy Gomez kihasználta őt a kapcsolatuk idején, és biztosította róla az énekesnőt, hogy mindentől függetlenül igenis szereti a rajongóit. Véleménye nem sokáig váratott a válaszra.

Vicces, hogy épp azok mutogatnak ujjal, akik többszörösen is megcsalták a nekik megbocsátó és őket támogató másikat. Ne csodálkozz, ha a rajongók mérgesek

– írta SelGo ugyanott. 

Mint kiderlt, még egyszer utoljára visszaszólt a Sorry énekese a lánynak, nyilvánosságra hozva ezzel, hogy nemcsak ő volt csalfa a kapcsolatban.

Én csaltam... ó, alighanem megfeledkeztem rólad és Zaynről?

Fotó: Instagram (screenshot)

A fentieket követően Biebs először privátra állította Instagram-profilját, majd végleg letörölte azt – ezzel is üzenve mindazoknak, akik egyrészt nem támogatták új kapcsolatát, másrészt pedig nem álltak ki mellette a kérdéses vitában. Egyelőre se Selena, se Zayn nem nyilatkozott az ellenük felhozott vádakkal kapcsolatban, így csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett a múltban közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek