Starity

Zayn Malik tagadja, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott volna Selena Gomezzel

2016. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napok legfelkapottabb témája újabb állomáshoz érkezett: Zayn Malik is megszólalt az ellene felhozott vádak kapcsán.

hirdetés
Zayn Malik tagadja, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott volna Selena Gomezzel
Fotó: Sugarscape Illustration

Az elmúlt napokban szinte másról sem lehet hallani a külföldi sajtó részéről, mint a Justin Bieber és a Selena Gomez között kirobbant összeszólalkozás, melynek keretein belül a Same Old Love énekesnője nyilvánosságra hozta, hogy volt barátja több ízben is hűtlen volt hozzá kapcsolatuk ideje alatt, Justin pedig hozzátette, hogy Selena sem volt különb: ő Zayn Malikkal melegedett össze.

A vitába újonnan becsatlakozó, jelenleg Gigi Hadiddal randizó Zayn azonban tagadja a vádakat, ugyanis saját bevallása szerint barátságnál nincs és nem is volt több közte és kolléganője között annak ellenére sem, hogy Gomez korábban úgy nyilatkozott: bármikor igent mondana, ha randira hívná őt.

Az egyetlen nő, akinél Zayn gondolatai járnak, az Gigi. Ezt már előtte is világossá tette, ahogy azt is, hogy soha semmi nem történt közte és Selena között

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy Zaynhez közel álló barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek