Starity

Főszereplő távozik az Éjjel-nappal Budapestből

2016. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik látták a műsor tegnapi adását, már sejthették, hogy nem sokáig marad képernyőn Marci.

hirdetés

A népszerű karaktert életre keltő Kolozsváry Zsolt ugyanis úgy döntött, búcsút int a sorozatnak, hogy párjával, a szériában korábban mellékszereplőként feltűnt Elbert Alexával közös vállalkozásba kezdjenek.

Zsolti egyébként a műsor kezdete, azaz 2013 februárja óta állandó szereplője volt az Éjjel-nappal Budapestnek, ráadásul a hölgyek körében egyik legnépszerűbb agglegényt alakíthatta. A történet szerint Marci nemrég összegabalyodott a két év után visszatért Ritával (Bartha Tímea), amit párja, Gréti (Horváth Gréta) nem nézett jó szemmel, ám mégis megbocsátott neki. A fiatalember ennek ellenére úgy érezte, mégsem boldog, így véget vetett a kapcsolatnak, és úgy döntött, Thaiföldre utazik.

Az utolsó napon már az első jelenetben sírtam, de nem csak én, Joe, Barbi és Alexa is. A megható búcsúzás perceit láthatják majd a nézők is. Sosem felejtem el a sorozatot, rengeteg barátot szereztem itt

– nyilatkozta a Blikknek a reality-sztár, és azt is bevallotta, hogy bár van benne némi félsz a jövőt illetően, de láthatóan pozitívan tekint élete következő szakasza felé.

A lányok nagy kedvence volt Marci

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek