Starity

Ryan Gosling oldalán kapott főszerepet Jared Leto az új Szárnyas fejvadász-filmben

2016. augusztus 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legutóbb Joker bőrébe bújt színész-zenész hamarosan újabb nagyszabású filmben bizonyíthat.

hirdetés
Ryan Gosling oldalán kapott főszerepet Jared Leto az új Szárnyas fejvadász-filmben
Fotó: Metro Illustration via REX

2017-ben kerül a mozikba a nagy sikerű Szárnyas fejvadász legújabb rebootja, melyben Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright és Mackenzie Davis mellett Jared Leto is szerepet kapott. A film az 1982-ben debütált azonos című sci-fi alapjain nyugszik majd, melyet Denis Villeneuve rendez Ridley Scott Philip K. Dick regényén nyugvó forgatókönyve alapján.

A produkció sztárjainak azonban van miért aggódniuk Leto csatlakozása miatt, hiszen a színész Suicide Squad-beli kollégáinak elhullott állatok tetemeivel, használt óvszerekkel és különböző szexjátékokkal „kedveskedett” a forgatások során – ezzel alapos ellenszenvet kivívva köreikben. 

Az egyelőre el nem nevezett film forgatási munkálatai egyébként már meg is kezdődtek, maga a produkció pedig előreláthatóan 2017. október 6-án kerül az amerikai mozikba a Warner Bros. Pictures és a Sony Pictures gondozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek