Starity

Kit Harington derűlátó Jon Snow jövőjét illetően

2016. augusztus 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca jóképű sztárja úgy véli, nincs oka aggódnia a sorozatban életre keltett karaktere miatt.

hirdetés
Kit Harington derűlátó Jon Snow jövőjét illetően

Ugyan az ötödik évad végén majdnem egy évig aggódhattunk, milyen sorsot szánnak a készítők a Kit Harington által megformált Jon Snow-nak, ám a karakter szerencsére életre kelt, így ha csak egy időre is, de megnyugodhattunk miatta. A sorozat azonban soha nem hagyja nyugodni a rajongókat, hiszen ahogy megszokhattuk: soha senki nincs teljesen biztonságban, és a végzet a legnépszerűbb karaktereket is utolérheti.

Úgy érzem, Jon egyike azon karaktereknek, akik jelen pillanatban biztonságban vannak. Talán nem kellene ezt mondanom, mert előfordulhat, hogy elhalálozik a következő évadban, de úgy éreztem, ebben az évadban [a hatodikban – a szerk.], hogy biztonságban volt. Ha visszajöttem a halálból a második epizódban, és megöltek volna a negyedikben, a vacak történetvezetésre panaszkodhatnánk

– nyilatkozta Kit a TheWrapnek.

A várhatóan 2017 júniusában képernyő kerülő hetedik évad is tartogat majd meglepetéseket bőven, hiszen felmerült a kérdés, miszerint kiknek is a gyermeke Snow. Természetesen számtalan rajongói teória látott napvilágot ezzel kapcsolatban, ám Harington igyekszik ezektől függetleníteni magát.

Ha elmondanám az én teóriámat, az emberek készpénznek vennék, mert én alakítom Jont.

Vajon biztonságban lesz a következő évadban? I Fotó: HBO

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek