Starity

Izgalmas mashup-ot készített Rebecca Black

2016. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black sorra bizonyítja, hogy igenis helye van a zeneiparban. A közelmúltban közzétett legújabb videója láttán pedig nincs okunk kételkedni ebben, hiszen az énekesnő megmutatta: rengeteget fejlődött a Friday megjelenése óta.

hirdetés
Izgalmas mashup-ot készített Rebecca Black

Rebecca Black nem tudja levetkőzni magáról a Friday-t, de állítása szerint ő maga ezt nem is bánja, noha nem éppen jó irányba fordította a megítélését. Az akkor még mindössze 13 éves lányt sokszor kigúnyolták, ám néhány éve már YouTuberként és énekesnőként is sikerült megszerettetnie magát, főként Amerikában.  Bár kis hazánkban még mindig vannak kételkedők, a fiatal tehetség ismét bebizonyította, hogy van helye a zeneiparban. Az ELLE magazin támogatása nyomán ugyanis új videójában a Friday-t belecsempészve adta elő három közismert dal mashup-ját.

A szenzációs videóban Rebecca Justin Timberlake aktuális, Can’t Stop The Feeling című slágerével indít, olyan remek új köntösbe bújtatva azt, hogy arra bizony az ‘N Sync egykori tagja is felfigyelhetne. Itt azonban nem áll meg a dolog, ugyanis a videóban helyet kap az énekesnő Walk The Moon Shut Up And Dance című szerzeménye is, amely ebben az új hangzásban is jó élményt nyújt, akárcsak Drake One Dance című nótája, mely Rebbeca munkája nyomáb szintén teljesen új értelmezést kap. Ahhoz pedig, hogy még jobban tetőzze az egyébként is kiváló videót, felcsendül a Friday egy részlete is, amely beleépítve a többi dal mellé olyan jól sikerült, hogy azt kezdjük érezni, hogy ezt a fülbemászó szerzeményt nem is kellett volna túlkritizálni.

Az énekesnő egyébként hamarosan megjelenteti legújabb saját dalát is Great Divide című szerzeményét, mely két héten belül lesz letölthető kislemez formájában, sőt, egyes híresztelések szerint a videoklip is hamarosan meg fog jelenni. A Royal Crush 3. évadának 5. epizódjában egyébként már kaptunk ízelítőt belőle, úgyhogy azt kell mondjuk, hogy Rebecca igazán kitett magáért. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek