Starity

Emlékszel még Viktor Krumra a Harry Potterből? Így néz ki most az őt alakító színész!

2016. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de már több mint egy évtized telt el a Harry Potter és a tűz serlege mozikba kerülése óta, melyben Stan Yanevski alakította a Durmstrang bajnokát, Viktor Krumot.

hirdetés

Mielőtt Hermione Granger (Emma Watson) végleg megállapodott volna Ron Weasley (Rupert Grint) mellett, néhány randevú erejéig a Roxfortba a Trimágus Tusa miatt érkező Viktor Krummal alkotott egy párt. Ugyan a kapcsolat nem mélyült el, ám a jóképű karakterért lányok ezrei rajongtak annak idején. Az őt alakító színész az azóta eltelt években nemcsak felnőtt, hanem igazán férfias vonásokkal gazdagodott.

Stan egyébként azóta is színészként keresi a kenyérre valót, feltűnt többek között a Pod prikritie és a Stolichani v poveche sorozatokban, rajongói pedig a január végén megjelent XIa című vígjátékban láthatták legutóbb. Ami szabadidejét illeti, a bolgár származású színész imád utazni, rajong a motorokért és tetoválásfüggő lett.

Fotó: Instagram / Stan Yanevski
Fotó: Instagram / Stan Yanevski
Fotó: Instagram / Stan Yanevski
Fotó: Instagram / Stan Yanevski

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek