Starity

Hibázott egy mexikói üzlet: kiszivárgott Britney Spears új albuma!

2016. augusztus 21. 22:10   |   Szerző: khalifa / AliceLiza

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint egy hét van hátra a Glory-ig. Britney pedig minden alkalmat megragad, hogy fokozza az izgatottságunkat. Tegnapi Facebook bejegyzésében, az iTunesszal közreműködve, megosztotta új albuma dallistáját.

hirdetés
Hibázott egy mexikói üzlet: kiszivárgott Britney Spears új albuma!
Fotó: Britney Spears - Facebook

Britney bizonyára nem unatkozik mostanság, jobb formában van, mint valaha. Karaokézik James Cordennel és lázasan készül VMA fellépésére, azonban rajongóiról sem feledkezik meg.

Brit híres arról, hogy a közönségi oldalakon osztja meg friss híreit. Nem történ ez tegnap sem másként. Egy Facebook bejegyzésben említette meg, hogy láthatóvá vállt a Glory dallistája.  Az elmúlt egy héten rengeteg verzió látott már nap világot. Az énekesnő most felfedte a hivatalos szám listát:

1. Invitation 
2. Make Me... (featuring G-Eazy)
3. Private Show
4. Man on the Moon
5. Just Luv Me 
6. Clumsy
7. Do You Wanna Come Over?
8. Slumber Party 
9. Just Like Me 
10. Love Me Down 
11. Hard to Forget Ya 
12. What You Need 

Az album augusztus 26-án kerül majd a boltok polcaira, így hivatalosan egy hét múlva kaphatják kézhez a zene szerelmesei.

Azonban egy mexikói üzlet hibázott, és augusztus 20-án már árusítani kezdték a korongot. Mire a kiadója visszaszedette már késő volt: több tucat izgatott rajongó kapta kézhez a lemezt, ami nem állította meg annak online terjedését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek