Starity

Patai Anna legújabb klipjében bombanő

2016. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: sz.csenge

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Patai Anna legújabb kislemeze videoklippel, a Shake It. A TV2 sztárja ismételten angol nyelven énekel.

hirdetés

Patai Annának második hivatalosan megjelenő videoklipje a napokban került fel a lány YouTube csatornájára, ahol magyar felirattal tekinthető meg a dal. Anna a klipben tőle nem megszokottan, kihívóan szerepel, és erősebb sminket használ. A képernyőn már nem a cuki kislány jelenik meg, aki félénken áll a színpadon, hanem a magabiztos és érett nő, akiről sugárzik a céltudatosság, és a szeretet aziránt a dolog iránt, amit csinál.

Most a dal is eltér a megszokottól, ugyanis a lánynak sikerült Britney Spears és Christina Aguilera aranykorát idéző számmal előállnia. A TV2 Mokka műsorának arról is beszámolt, hogy a dal és a lemez is azért készült angol nyelven, mert a jövőben szeretnék majd az albumot külföldön is értékesíteni.

Egy biztos: Anna nagyon büszke legújabb dalára, aminek felvételeire focista barátja, Bence is elkísérte, így úgy tűnik Annát már nem csak apukája társaságában látjuk majd különböző rendezvényeken, interjúkon a lány oldalán.

A családom elfogadta az új helyzetet, tudják, hogy nagyon jól érzem magam Bencével. Nagyon boldogok vagyunk, ez a kapcsolat sokáig fog tartani. Mindenhová eljön velem, végigizgulta az összes dalom felvételét is.

– nyilatkozta Anna a TV2 stábjának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

dal interjú csatorna
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek