Starity

Criss Angel rákos gyerekeknek segít

2016. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű illuzionista nagy szabású jótékonysági koncertet szervez Las Vegasban a rákos gyermekek megsegítésére.

hirdetés
Criss Angel rákos gyerekeknek segít
Fotó: Fotó: Facebook / CrissAngel

2015 októberében járta be a világot a hír, hogy az évszázad bűvésze kitüntetéssel is büszkélkedő világhírű illuzionista, Criss Angel kétéves kisfia leukémiával küzd és kemoterápiás kezelésre szorul. Szerencsére a kis Johnny Crisstopher jól reagált a kezelésekre és azóta gyógyulófélben van.

Reménykedünk abban, hogy amikor véget ér az 1095 napos teljes kezelése, egy egészséges, boldog, rákmentes óvodásunk lesz

 – írta Criss a Review Journal hasábjain.

A bűvész, aki már évek óta támogat különféle gyermekalapítványokat, szeptember 12-én Las Vegasban rendezi meg a H.E.L.P. elnevezésű koncertet, amely a Heal Every Life Possible (=gyógyíts meg minden lehetséges életet) rövidítése. Az adományok a Johnny Crisstopher Children's Charitable Foundation nevű alapítványnak mennek, a rákbeteg gyermekek megsegítésének céljából.

Criss kisfia augusztusban megerősödött annyira, hogy édesanyjával az énekes-dalszerző Shaunyl Bensonnal meg tudta tenni a hosszú repülőutat Ausztráliából Las Vegasba, így a rendezvényen ők is jelen lesznek.

Egy dalt fognak előadni, ami a gyerekkori rák megpróbáltatásairól szól. Egy dokumentumfilm néhány jelenetét is látni fogjuk, és hogy mit kell átélnie egy családnak 

– nyilatkozta a bűvész.

Az este 7 órától a Luxorban található Criss Angel Színházban kezdődő koncertet olyan hírességek támogatják, mint például Richie Sambora, a Bon Jovi volt gitárosa, Gene Simmons a KISS-ből, Dee Snider a Twisted Sisterből, Taboo a The Black Eyed Peas-ből, Gary Oldman, Britney Spears, Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Céline Dion.

A bűvész célja az, hogy ez a rendezvény Las Vegasban évente megrendezésre kerüljön.

Szeretném, ha mindenki tudná, hogy a HELP!-hez befolyó adományok 100 százaléka egyenesen a gyermekkori rákban szenvedőket gondozó központnak és kutatásra megy – és végül gyógyításra; az alapítvány adminisztrációs terheit teljes egészében saját zsebből állom –, az adományokból semmi nem kerül levonásra.

Az esemény népszerűsítésére Criss egy videoklipet is rendezett, amely megrázó képsorokat tartalmaz: kisfia kezelésének pillanatai is láthatóak benne.

Minden második percben egy gyermeket rákkal diagnosztizálnak

 – ezzel a szöveggel indul a klip.

A dal eredeti változatának énekese, Dee Snider a Twisted Sister együttesből, ismét elénekelte a magyar fordításban „Nem tűrjük tovább!” című számot, ezúttal egy szál zongora kíséretében. A klip érdekessége, hogy a legvégén Criss megcsókolja a nő fejét, és a nyakán jól látszódik a legújabb tetoválása – a felirat a görög ábécé betűivel a kisfia neve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek