Starity

Justin Bieber máris csalja 17 éves barátnőjét?

2016. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, eddig tartott a nagy románc Justin Bieber és Sofia Richie között. Justin Biebert lencsevégre kapták régi barátnőjével egy klubból távozva.

hirdetés

A rajongók által kritizált friss kapcsolat úgy látszik, eddig tartott Justin és Sofia között.

Az énekest több szemtanú  is látta  Londonban bulizgatni csinos hölgyek társaságában, miközben 17 éves barátnője Los Angelesben maradt. Érdekesség, hogy a lány egyik legjobb barátnője, Bronte Blampied viszont szintén feltűnt a brit fővárosban, nem mellesleg pont abban a klubban, ahol a Justin is tartózkodott.

A két fiatalról több lesi fotó is készült így okkal merül fel bennünk a kérdés, vajon a 22 éves slágergyáros ilyen hamar dobta fiatal szerelmét?

Kételyre ad okot, hogy Justint emellett folyamatosan egy új hölgy társaságában látják, akivel történetesen már kavart a múltban: ő lenne a modell Bronte Blampied.

Emellett a V fesztiválon összegabalyodott egyik táncosával is. Élvezi a szingli életet, vagy Sofia ugyanúgy megbízik benne, ahogy Selena Gomez tette?

Egyelőre se Justin, se Sofia erősítette meg a szakítást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek