Starity

Justin Bieber nem lép fel 60 millió Ft alatt

2010. október 03. 11:11   |   Szerző: vdcsalanka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Smoking Gum birtokába jutott dokumentumok szerint a kanadai tinisztár fellépti díja minimum 300 ezer dollár, kétszer annyi, amennyit például Drake vagy a Weezer kap.

hirdetés
Justin Bieber nem lép fel 60 millió Ft alatt

A rendszerint érdekes dokumentumokat és letartóztatási fotókat közlő The Smoking Gum oldal nyilvánosra hozott egy listát néhány amerikai előadó  idei nyári koncertárfyolamáról.

A listát az USA-ban szupersztárnak számító, de Európában úgyszólván teljesen ismeretlen countryzenekar, a Rascal Flatts vezeti, fellépésenként 702 500 dollárral, és egy másik countrysztár, Keith Urban is dobogós (487 500 USD), kettejük közé pedig a Kiss ékelődik be 500 000 dollárral. Ők azonban már mind a showbiznisz kipróbált harcosai, ellentétben Justin Bieberrel, aki 16 éves kora ellére máris 300 ezer dollárban (azaz több mint 60 millió forintban) határozza meg a minimális fellépti díját, amely jóval több több ismert előadóénál is. Majdnem kétszer akkora összeg ez, mint amennyit a szintén kanadai Drake – az idei év nagy R&B-sztárja – kap, és pontosan kétszer annyi, mint az egyik legnépszerűbb amerikai alternatív rockzenekar, a Weezer gázsija.

Justin Bieber a többi ifjú sztárt is alaposan megelőzi: Selena Gomez árfolyama 100 ezer dollár, Jordin Sparksé pedig 75 ezer. Azt is megtudhatjuk, hogy Sheryl Crow 146 500, a Devo 70 ezer, a volt Poison-énekes, Bret Michaels pedig 64 ezer dollárért lép fel. Bieber szerződéséből az is kiderül, hogy a fellépti díjon felül még további összegek is megilletik egy-egy koncert után, és kizárólag olyan rendezvényeken lép föl, ahol ő a fő műsorszám.

Mindössze fél napot kell kibírniuk, és mégis mennyi pénzt kapnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek